Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Curs e-Learning sobre la Reforma de la Llei d’Enjudiciament Civil

09/09/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona prepara per a finals de setembre de 2016 una nova edició del curs e-Learning (NO presencial) sobre la Reforma de la LEC introduïda per la Llei 42/2015. MATRÍCULA OBERTA!
FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Curs e-Learning sobre la Reforma de la Llei d’Enjudiciament Civil

Aquesta formació per Internet, d’una durada de 50 hores per a l’estudiant, té com a objectiu l’anàlisi en profunditat de les novetats de la LEC quant a actes de comunicació, judici verbal, monitori i execució.   

Inscripcions on-line: e-Learning ICAB: 'Curs sobre la Reforma de la LEC. Edició setembre 2016'

QUÈ ÉS E-LEARNING ICAB?

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat  amb una finalitat formativa i que se serveix de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet.

Amb aquest model d’aprenentatge, que combina la formació a distància amb alguna sessió presencial, es vol donar possibilitats de formació a totes aquelles persones que pels motius que sigui, no puguin desplaçar-se fins les aules de l’ICAB.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Departament de Formació del Col·legi o enviar un e-mail a iiglesias@icab.cat

Contactes