Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Ja disponible el videostreaming de la conferència sobre la sentència del TJUE de 26/01/17 sobre venciment anticipat i el RDL 1/2017

08/02/2017
Fins al 8 de maig de 2017 estarà disponible al web de l’ICAB l'opció de recuperar el videostreaming la conferència sobre la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea de 26/01/17 sobre venciment anticipat i el RDL 1/2017, celebrada el 7 de febrer a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
Ja disponible el videostreaming de la conferència sobre la sentència del TJUE de 26/01/17 sobre venciment anticipat i el RDL 1/2017

Podeu adquirir el visionat d’aquesta sessió (10 euros) a través del següent enllaç:

Organitzada per la Secció de Dret Processal i la Comissió de Normativa del Col·legi, la conferència va comptar amb la participació, com a ponents, de Francisco González de Audicana Zorraquino, magistrat de Jutjat de 1a Instància núm. 38 de Barcelona;  Jaume Alonso-Cuevillas Sayrol, catedràtic de Dret Processal de la UB;  Vicente Pérez Daudí, professor titular de Dret Processal de la UB; i Ma. Eugènia Gay Rosell, vocal de la Comissió de Mediació de l'ICAB, advocada i mediadora.

El degà de l’ICAB, Oriol Rusca, va presentar la jornada, mentre que Jesús Sánchez, president de la Secció de Dret Processal de la Comissió de Cultura va fer de moderador.

Per a més informació, contacteu amb el Departament de Formació del Col·legi.

Contactes