Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El 21 de febrer comença a l’ICAB la nova edició del Curs de Drets de la Gent Gran

14/02/2017
La Comissió dels Drets de la Gent Gran del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza del 21 de febrer al 30 de març de 2017 una nova edició del Curs de Drets de la Gent Gran que té com a objectiu donar una visió àmplia dels aspectes més rellevants que afecten les persones de la 3a edat.
El 21 de febrer comença a l’ICAB la nova edició del Curs de Drets de la Gent Gran

El programa del curs abordarà temes com ara les Lleis de Serveis Socials i Dependència; els contractes successoris; la hipoteca inversa; el testament, el document de voluntats anticipades i la protecció de les persones grans amb deteriorament cognitiu.

També analitzarà les figures de protecció de la persona; el sistema d’entitats tutelars a Catalunya; els Drets relacionats amb la dignitat; l’autonomia i la intimitat de les persones grans usuàries dels sistemes sanitaris i de serveis socials; la fiscalitat de les persones grans; així com la jubilació i altres prestacions.

La mediació familiar amb persones grans tancarà el programa d’aquest Curs, adreçat tant a persones col·legiades com a advocats en generals i altres perfils professionals relacionats amb la Gent Gran.

Per a més informació, contacteu amb el Departament de Formació del Col·legi o visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat