Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Programada una nova edició del curs ICAB de formació i certificació de delegats de protecció de dades - INICI: gener 2017

14/09/2016
Arran de l'èxit de l'edició que comença a l'octubre de 2016, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha decidit programar per al mes de gener de 2017 una nova edició del curs de formació i certificació de delegats de protecció de dades. Aquest programa, de 33 hores, es desenvoluparà al llarg d'11 sessions en horari de dilluns i dimecres de 18 a 21 hores.
Programada una nova edició del curs ICAB de formació i certificació de delegats de protecció de dades - INICI: gener 2017

Aquest curs es basa en què el Reglament General Europeu sobre Protecció de Dades (RGPDUE) obliga el responsable i l'encarregat del tractament a designar un delegat de protecció de dades quan el tractament el porti a terme una autoritat o organisme públic.

Els fonaments, la licitud del tractament de dades personals i el model de compliment normatiu del reglament europeu de protecció de dades són alguns dels aspectes que s’abordaran en aquest curs. També s’analitzarà el marc normatiu i les funcions del DPO, així com els drets, obligacions i normes d’aquest perfil professional.

Els casos pràctics completaran el programa d’aquest curs, que serà impartit per professors del Màster en Dret de la Societat de la Informació (AAULETEC).

Per a més informació, programa sencer i inscripcions, contacteu amb l’àrea de Formació del Col·legi o visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat