Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Màster ICAB en Dret i gestió de l'esport 2017-2018 (INICI: Gener 2018)

17/07/2017
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona prepara la nova edició del Màster en Dret i gestió de l'esport, que començarà al gener de 2018. Aquest Màster pretén donar la formació més adequada als nostres juristes i d’aquesta forma crear un elenc d’advocats experts en el Dret de l’Esport que siguin una referència en l'àmbit legal del país.
Oberta la matrícula per al Màster ICAB en Dret i gestió de l'esport 2017-2018 (INICI: Gener 2018)

El règim jurídic de l’esport a Espanya, entitats jurídiques, federacions i clubs d’àmbit estatal i català, esport olímpic i paralímpic, titulacions esportives i esport escolar i universitari, disciplina esportiva, esport Professional, societats anònimes esportives, aspectes fiscals en l’esport, contractació d’esportistes i representació, drets de televisió, dopatge i violència en l’esport, arbitratge esportiu, organització d’esdeveniments esportius i apostes esportives són els eixos sobre els que s’articularà el Màster.

Amb un programa global i amb els millors experts en cada mòdul temàtic, l’alumne rebrà la millor formació possible i un títol que sens dubte donarà base i suport a l’exercici d’aquesta matèria.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb l'Àrea de Formació del Col·legi o visiteu el següent enllaç:

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat