Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nou Curs de Dret Matrimonial Canònic

20/03/2018
La Secció de Dret Matrimonial i de Família del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Tribunal Metropolità Eclesiàstic de la ciutat organitzen una nova edició del Curs de Dret Matrimonial Canònic que té com a objectiu fomentar l’especialització dels advocats i advocades que actuen davant els Tribunals Eclesiàstics.
Nou Curs de Dret Matrimonial Canònic

El programa del curs inclourà temes com ara l’evolució del matrimoni canònic, els impediments canònics per contreure matrimoni o el consentiment simulat. També, la nul·litat del matrimoni canònic per defecte de forma, les causes de dissolució del matrimoni canònic i els professionals del Dret en la jurisdicció eclesiàstica.  

El curs es desenvoluparà del 4 d’abril al 25 de juny de 2018 en horari de dilluns i dimecres de 19.30 a 21h a la seu col·legial (Mallorca, 283).

Contactes