Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Llibres i roses per celebrar Sant Jordi 2012 a l'ICAB!

07/03/2012
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Col·legi d'Advocats de Barcelona està preparant diferents activitats tant per al 23 d'abril com per als dies previs. Consulta tot el programa. Segur que trobes alguna proposta que t'interessa!
Llibres i roses per celebrar Sant Jordi 2012 a l'ICAB!

CONCURS DE REDACCIÓ INFANTIL

La Biblioteca de l'ICAB, dins dels actes de Sant Jordi, convoca un Concurs de Redacció Infantil per a nens i nenes de 7 a 12 anys fills de col·legiats/des.  Consulteu les bases

20 D'ABRIL, VISITA GUIADA A LA BIBLIOTECA DEL COL·LEGI

Davant l’èxit que va tenir la visita infantil guiada per la Biblioteca de l’ICAB durant la festivitat de Sant Raimon, i atès que la demanda va superar l’oferta, la Biblioteca tornarà  a obrir les seves portes als més petits de la casa el pròxim 20 d'abril a les 18 hores. PLACES EXHAURIDES

23 D'ABRIL, DIADA DE SANT JORDI

· De 10 a 18 hores. Es regalaran llibres i roses, com mana la tradició.

· 10 hores.  Obertura de la Fira de Llibres a l’avantsala de la Biblioteca del Col·legi, que com cada any és possible gràcies a la col·laboració de diferents editorials jurídiques: Aranzadi, El Derecho, Difusión Jurídica, Iustel,  Lex Nova,  La Ley,  Rasche, Sepin, Tirant lo Blanch i Vlex.

Durant el transcurs de la mateixa es posarà a la venda la 13a edició dels Contes d’Advocats.

· 12.30 hores. Intercanvi de llibres, una de les novetats d'aquesta jornada. Al migdia s'obrirà el punt on totes les persones que vulguin podran deixar un llibre i agafar-ne un altre. Amb aquesta iniciativa s’allarga la vida del llibre d’una manera diferent a la del préstec!

· 13.30 hores. Presentació del llibre infantil ‘Bobúo’, d’Emanuela Carmenati  i editat per l’editorial Tirant lo Blanch. Es tracta d’un llibre especialment adreçat als fills d’advocats, jutges, procuradors, mediadors, administradors de finques... ja que els protagonistes del conte, que són fills d’advocats, no saben explicar a què es dediquen els seus pares, i també desconeixen què fan altres operadors jurídics.

· 18 hores. Lliurament del premi de redacció infantil a la Sala de Recepcions.

· 19 hores. Lliurament dels premis corresponents al concurs de narrativa curta 'Contes d'Advocats' i Premi Jurídic Ferrer Eguizábal 2011 sobre Dret civil català

AGRAÏMENTS:

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat