Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Obertes les inscripcions per al Curs ICAB de Secretariat Jurídic

14/09/2017
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitza, del 20 d'octubre de 2017 al 23 de març de 2018, una nova edició del curs de Secretariat Jurídic. Aquest curs té com a objectiu la consolidació dels coneixements més adequats a l'activitat que han de fer les secretàries i els col·laboradors administratius dels advocats i, també, de notaris, procuradors i assessors jurídics de les empreses.
Obertes les inscripcions per al Curs ICAB de Secretariat Jurídic

Aquest curs serà impartit per advocats, notaris, filòlegs, magistrats, arxivers, fiscals, procuradors i secretàries jurídiques, tots ells disposats a transmetre experiència pràctica.

En finalitzar el curs es lliurarà un diploma als alumnes que presentin un treball breu però ben documentat, resum del curs, i hagin assistit amb normal assiduïtat a les classes.

Per assistir al curs cal tenir formació administrativa bàsica, i per això, s’haurà d’aportar a la Comissió de Cultura, a l’hora de realitzar la inscripció, certificat d’estudi o bé acreditar, mitjançant una targeta o carta del titular professional, que ja es treballa en l’àmbit jurídic.

El programa preveu aprofundir en temes d'arxiu, organització del despatx i redacció i vocabulari jurídic. També aportarà nocions bàsiques de Dret mercantil, Laboral, Penal i Processal Civil.

Per a més informació i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura o visiteu el següent enllaç:

Contactes