Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

img

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya va constituir-se el 28 d’abril de 2011 amb l’objectiu de reforçar la presència social dels col·legis professionals de Catalunya, divulgar les seves funcions d’interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutora amb les administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu transversalment.

Més de 80 col·legis professionals i consells de col·legis professionals de Catalunya, de 45 professions diferents de tots els àmbits d’activitat, formen part de l’Associació Intercol·legial.

Per facilitar la posada en comú d’iniciatives i projectes, l’Associació Intercol·legial està organitzada en sis Comissions Sectorials: enginyeria, arquitectura i tècnica; salut; jurídica; economia i empresa; acció social, ensenyament i humanitats i ciències de la informació i la comunicació.

La presidència de l’Associació Intercol·legial és exercida actualment per l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

http://www.intercolegial.cat