Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Fundació Instituto Investigación Aplicada a la Abogacía (IIAA)

img

La Fundació Instituto Investigación Aplicada a la Abogacía va néixer el 2010 fruit d'una necessitat: conèixer l'advocacia des de totes les ciències i ser capaços, així, d'avançar-nos a les seves necessitats tant en l'àmbit professional com en el de la formació, en el de l'adaptació a les noves formes d'exercici i la competència, o fins i tot en la compatibilitat entre la professió i l'àmbit personal.

Es tracta de realitzar estudis sobre la nostra professió perquè puguin ser aplicats directament tant per les persones professionals com pels Col·legis i que contribueixin a una millora de la mateixa des de tots els àmbits.

Per això van poder confluir les sinergies de dos grans àmbits d'entitats:

  • D'una banda, l'Advocacia institucional, representada pels Col·legis d'Advocats de Barcelona, Madrid, Màlaga, Múrcia, València i Biscaia. La marxa es va iniciar per la coincidència de criteris respecte les línies estratègiques a desenvolupar, coincidint, a més amb el fet que aquests 6 Col·legis sumem més del 50% de l'advocacia espanyola.
  • D'altra banda, les Universitats, que tenien vinculacions amb els anteriors Col·legis d'Advocats i interès per desenvolupar línies prioritàries d'investigació dedicades a prospectives professionals o anàlisi econòmica dels despatxos d'advocats/des. En concret, estem parlant de la Universitat Autònoma de Barcelona i la de Madrid.

>>> http://www.investigacionabogacia.org/