Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Modificació d'adreces / Actualització de dades per a la Guia Judicial

Descripció del servei

Aquest tràmit permet canviar dins les quatre adreces que tenim a les bases del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB): particular, guia (pública), despatx (T.O. i només per a exercents) i correspondència.

Tramitació

Podeu omplir el document adjunt (a peu de pàgina) i remetre’l al Servei d’Atenció al Col·legiat per fax o e-mail o bé omplir el següent formulari.

També podreu consultar i/o modificar les adreces, tant personlas com professionals, a través d'aquesta pàgina web. Per fer-ho només heu d'accedir a l'Àrea Personal. Fent clic sobre ell veureu l'apartat Les meves adreçes, des del qual podreu canviar-les.

Recordeu que per visualitzar aquests enllaços cal que prèviament introduïu el vostre usuari i contrassenya a la plana de login.

Departament / Comissió responsable

Servei d'Atenció al Col·legiat

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat