Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Obtenció de certificacions Cadastrals

El 12 de març de 2009, es signà el Conveni entre l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i la Direcció General del Cadastre pel qual el Col·legi esdevé Punt d’Informació Cadastral, en el marc de l’article 72 del Reial decret 417/2006, de 7 d’abril, pel qual es desenvolupa el text refós de la Llei del cadastre Immobiliari i de la Resolució de 24 de novembre de 2008, de la Direcció General del Cadastre, per la qual s’aprova el règim jurídic de funcionament de l’oficina virtual del Cadastre i dels Punts d’Informació Cadastral.
 
Serveis que ofereix el Col·legi com a Punt d’Informació Cadastral als ciutadans

El Col·legi com a Punt d’Informació Cadastral presta als ciutadans els següents serveis:

-    Certificacions de la circumstància de no figurar com a titular cadastral.

-    Consulta i certificacions de dades cadastrals protegides (nom, cognoms, raó social, NIF, domicili i valor cadastral) i no protegides relatives als immobles de la seva titularitat.

Únicament poden consultar les dades cadastrals protegides a través del PIC, el titular de l’immoble (acreditant la seva condició amb el DNI), el seu representant legal (mitjançant poder notarial amb facultats per intervenir davant de l’Administració) o la persona autoritzada conforme al model previst a la Resolució de 24 de novembre de 2008, de la Direcció General del Cadastre, per la que s’aprova el regim de funcionament de l’oficina virtual del Cadastre i dels PIC.

Les certificacions cadastrals expedides tenen validesa informativa, contenen la data d’expedició i un codi electrònic que permet comprovar la integritat i autenticitat de la informació i tenen la mateixa validesa i eficàcia que la dels certificats expedits directament pel Cadastre.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat