Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Informació per tramitar el certificat digital ACA de representant de societats professionals inscrites en el Registre de Societats Professionals de l’ICAB

Descripció del Servei

L’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ofereix a les Societats Professionals inscrites en el Registre de Societats Professionals d’aquesta Corporació, la possibilitat de sol·licitar el certificat digital de representant expedit per l’Autoritat de Certificació de l’Advocacia (ACA), per tal que la societat professional pugui realitzar tràmits a nom de tercers. 

Tramitació

Per tramitar el Certificat Digital ACA de representant per a Societats Professionals, haureu de sol·licitar dia i hora, enviant un correu electrònic a l’adreça: sac@icab.cat

El dia i hora reservats, el/la representant legal de la societat professional haurà de venir presencialment al Servei d’Atenció Col·legial (planta baixa del Carrer Mallorca, 283) per tramitar el certificat i haurà d’aportar la documentació que tot seguit us detallem.

Documentació a aportar

 • Model 1. Sol·licitud per tramitar el certificat digital ACA de representant de societats professionals inscrites al Registre de Societats Professionals del Col·legi, complimentat.
 • Fotocòpia del CIF de la societat professional sol·licitant (únicament en el cas de modificació respecte al CIF aportat al moment d’inscriure la societat).
 • Original i fotocòpia del NIF/NIE del/la representant legal de la societat professional.
 • Original i fotocòpia de l’escriptura de poders.

Pagament

Per a l’emissió del certificat ACA a nom del representant de la societat professional s’haurà d’efectuar un pagament de 125 euros.

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat