Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Networking

Àrea per a fomentar i potenciar la relació entre advocats de diversos països i ciutats amb l’objectiu comú de créixer en potencialitats i adaptar-se al món globalitzat. També es facilita la possibilitat de participar en missions jurídico-empresarials organitzades per l’ICAB juntament amb el Col·legi d'Advocats del lloc de destinació.

La finalitat d’aquest servei és que els col·legiats/des puguin conèixer companys d’altres Estats i afavorir la creació o ampliació de la seva xarxa de contactes. D’aquesta manera, s’intensifiquen les sinergies de treball, coneixements en Dret d’altres Estats i s’afavoreix la creació de noves oportunitats de negoci.

Els requisits per sol·licitar el servei són els següents:

  • Ser col·legiat/da ICAB
  • Coneixement de l’anglès i/o de l’idioma del lloc de destinació.

També es potencia el Networking entre els professionals del Dret. En aquest sentit, el Cercle ICAB, en Mallorca, 281, és l’espai idoni per contactar amb altres professionals.

Contactes