Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Formació Internacional

Formació Internacional

Des de Formació Internacional pretenem oferir, als advocats i advocades membres de l’ICAB, les eines necessàries per adquirir els coneixements que els permetran tenir accés al mercat laboral, tant a Europa com en l’àmbit internacional, i competir així, amb la resta de països.

A través de la participació de l’ICAB en projectes de la Comissió Europea, ja sigui com a soci o com a coordinador, us oferim seminaris i conferències sobre l’actualitat legislativa del Dret europeu i internacional, trobades amb experts en Dret de la Unió Europea i l’intercanvi d’estudiants i advocats/des.

    • The Euro Lawyers Exchange Program (ERASMUS+)

L’ICAB és coordinador d’un consorci ERASMUS+ en el que hi participen també la UB, la UAB i la UOC. A través d’aquest projecte,  nomenat The Euro Lawyers Exchange Program, els estudiants que cursen el màster d’accés a l’advocacia en una d’aquests universitats, tene la possibilitat de realitzar pràctiques en despatxos i institucions d’Europa.

Convocatòria del Programa Erasmus+ (http://www.icab.cat/erasmusplus)

    • Acadèmia de Dret Europeu (ERA)

L’ICAB va signar el 2011 un conveni d’agermanament amb l’Acadèmia de Dret Europeu. Des de llavors es realitzen dos seminaris l’any a l’ICAB sobre matèries d’àmbit europeu on hi participen experts de la professió jurídica d’arreu d’Europa. És una excel·lent oportunitat per fer networking i aprofundir en les matèries més destacades de l’àmbit europeu.

    • LAWYEREX

La Comissió Europea ha aprovat el finançament del projecte LAWYEREX que dona continuïtat al primer programa europeu d’intercanvi de formació per l’advocacia, el projecto MULTILAW que va permetre l’enviament de 20 advocats i advocades d’España a diferents països europeus i la recepció de 20 advocats i advocades d’Europa.

En aquesta nova convocatòria l’ICAB hi participa com a soci en l’enviament d’un total de 12 persones col·legiades. Es tracta d’una estada de 2 setmanes a despatxos de diferents ciutats europees per les quals els estudiants reben una beca de 1.400€ + 500€ pel viatge. També es rebran 12 advocats/des que faran les seves pràctiques en despatxos de Barcelona.

Contactes