Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Servei de reclamació prèvia de danys personals i materials en accidents de trànsit a companyies d’assegurances

El CGAE i UNESPA posen en funcionament un servei que permet que els advocats puguin efectuar on-line la reclamació prèvia prevista a l’art 7.1 de la Llei 35/15, de 22 de setembre, de reforma del sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació.

Es posa a disposició dels advocats i advocades una plataforma electrònica, SDP-Lex, per a la gestió automatitzada de les reclamacions de danys personals i materials derivats d’accidents de circulació, mitjançant un sistema de comunicació segura amb les companyies asseguradores adherides, que permet, prèvia identificació de la condició d’advocat a través del certificat digital ACA, comunicacions bidireccionals amb les indicades companyies, agilitzant les reclamacions derivades de danys personals conseqüència d’accidents de circulació.

La plataforma permet efectuar la comunicació de sinistre prevista a l’art. 7.1 de la Llei 35/15, rebre comunicacions de les asseguradores, efectuar seguiment de les peticions efectuades i obtenir  certificats, en format PDF, de la reclamació efectuada amb tota la informació i  dades intercanviada amb l’entitat asseguradora, als efectes previstos a l’art.7.8 de la norma citada.

Per ser usuari del servei, l’advocat haurà de signar el document d’acceptació de condicions de la plataforma electrònica, que es descarregarà des de l’aplicació la primera vegada que s’accedeix.

El cost per la utilització de la plataforma és:

  • 1,00 € per cada expedient de reclamació iniciat (IVA inclòs)
  • 3,00 € per expedició de certificat (IVA inclòs)
  • en els supòsits en què el nostre client disposi del reconeixement al dret a assistència jurídica gratuïta, el servei és també gratuït

A la plataforma es podrà consultar l’estat i situació de les factures per a la seva utilització.

Pots accedir a la plataforma SDP-Lex mitjançant el següent link:

També podràs accedir a través del web Abogacia.es on també disposes de vídeo-tutorials de les diferents funcionalitats de la plataforma:

Si vols consultar els documents associats a aquest servei, els trobaràs als documents adjunts (a peu de pàgina).

Documents

Contactes