Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Visites guiades al Palauet Casades per a ciutadans/es

Visites guiades al Palauet Casades per a ciutadans/es

El Palauet Casades és un edifici d’aspecte palatí i línies clàssiques, construït a finals del segle XIX com a residència privada de la família Casades, en els antics terrenys que ocupaven els Camps Elisis de Barcelona.

Té la planta rectangular i s’organitza al voltant d’un pati central amb columnes de marbre a l’estil de les cases pompeianes. La primera planta era la zona privada amb els dormitoris. I la planta baixa estava formada pels salons de rebre els convidats, despatx, menjador i oratori. El mobiliari original va ser un encàrrec a Francesc Vidal, un dels moblistes més importants de la ciutat.

L’any 1922 l’Il·lustre Col·legi d’Advocacia de Barcelona va firmar la compravenda de l’edifici per a convertir-lo en la seva seu corporativa.

Durant la visita, a més de visitar el Palauet podrem veure la Biblioteca, considerada internacionalment  una de las més importants en el món del dret.

CASES SINGULARS

Les persones interessades en apuntar-se a alguna de les visites, han de fer-ho a través de l’empresa Cases Singulars:

GRUPS

Igualment, recordeu que també es pot visitar el Palauet Casades en grups (mínim 15-màxim 25 persones) de dilluns a divendres matins i tardes i dissabtes matins sempre amb reserva prèvia.

En aquest cas, cal enviar un correu a casessingulars@casessingulars.com sol·licitant data i hora.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat