Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Servei d'Ocupació i Orientació Professional - Tallers Pràctics

Servei d'Ocupació i Orientació Professional - Tallers Pràctics

Dins del procés d’acompanyament que fa l’ICAB als nous col·legiats i col·legiades en l’inici de la professió, i com a complement de la Sessió d’Orientació Professional, organitzem  aquests tallers pràctics sobre les matèries que hem detectat amb més necessitat d’informació.

En aquests tallers es tracten diferents qüestions: 1) L’experiència de diverses formes d’exercir la professió (de forma individual, en despatx petit , gran, en empresa...).  2) Les denominades competències “soft” (la intel·ligència emocional, la comunicació i el treball en equip) i com ens poden ajudar en l’exercici professional.  3) Com gestionar amb eficiència un despatx (fer-lo créixer, fidelitzar els nostres clients). 4) Visita guiada a la Ciutat de la Justícia  (Servei del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut..) on coneixereu la vessant més social de la professió.

Aquests tallers es realitzen mensualment a excepció dels dos primers que tenen una periodicitat bimensual.

OCTUBRE 2019

NOVEMBRE 2019

Contactes