Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Formació internacional

Pràctiques a l'estranger

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona posa en marxa un Programa d'Intercanvi d'Advocats per fomentar la internacionalització de joves advocats tant locals com estrangers.

En virtut dels convenis d’agermanament signats per l’ICAB amb d’altres col·legis, es vol fomentar  l’ampliació dels seus coneixements en assumptes relacionats amb el Dret i oferir l’oportunitat de viure una experiència enriquidora.

Enviament de Joves Advocats a l'estranger en període de pràctiques

L’ICAB t’ofereix la possibilitat de realitzar unes pràctiques a l’estranger, per tal d’enriquir i completar la teva experiència internacional.

Aquest intercanvi és una oportunitat per als joves advocats de fer networking en un  entorn internacional, millorar el nivell de llengua estrangera així com desenvolupar habilitats de negociació internacional i la comunicació  amb altres cultures i realitats jurídiques.

Acolliment de Joves Advocats a Barcelona en període de pràctiques

Des de l’ICAB estem buscant despatxos d’advocats disposats a acollir un jove advocat estranger. Els despatxos d’advocats acollidors no estan obligats a compensar els advocats estrangers.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Internacional
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Dilluns a dijous: 9h a 18h / Divendres: 9h a 15h T. 93 601 12 12 - EXT. 5026 F. 93 487 94 18 E. internacional@icab.cat