Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Portada LexNet - ICAB

 

 

 

Segons la Llei 42/15, de reforma de la Llei 1/2000, de 7 de gener, d’Enjudiciament Civil, es preveu l’obligatorietat per als professionals de fer servir els sistemes telemàtics o electrònics existents en l’Administració de Justícia per a la presentació d’escrits i recepció de notificacions a partir de l'1 de gener de 2016.

El Ministeri de Justícia, a través del sistema LexNet, està ultimant els mecanismes per tal de que la reforma desplegui els seus efectes sense perjudici que podrà tenir un desplegament irregular depenent de la Comunitat Autònoma en la que es realitzi.

En el cas de Catalunya, la Generalitat de Catalunya també està treballant per tal que el sistema e-Justícia (plataforma pròpia de gestió processal d’expedients judicials que permetrà la presentació d’escrits i demandes) estigui operativa al llarg del 2016 amb un calendari que s’han compromès a aplicar paulatinament i de manera consensuada amb l’advocacia.

L’accés a aquesta plataforma es podrà fer mitjançant qualsevol Certificat Digital degudament reconegut, com ara la Certificació Digital de l’Advocacia (targeta ACA).

En aquest apartat podreu trobar, centralitzada, tota la informació sobre LexNet i e-Justícia de què disposa el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

NOTÍCIES

NORMATIVA

APLICACIÓ MÒBIL