Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

ARBITRATGE - Dona't d'alta en el Registre d’Àrbitres

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI:

L’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, a petició del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, elabora un Registre d’Àrbitres, que podrà ser consultat a través del web col·legial i que estarà permanentment actualitzat.

DESTINATARIS DEL SERVEI:

Col·legiats i col·legiades exercents de l’ICAB i col·legiats i col·legiades exercents d’altres col·legis d’advocats.

TRAMITACIÓ:

  1. Per a sol·licitar la inscripció en el Registre d’àrbitres com a col·legiats de l’ICAB, caldrà que accediu al TRÀMIT ONLINE i introduir el vostre usuari i password per tal d’accedir a la vostra àrea personal. Un cop acceptada la política de privadesa haureu d’introduir en el sistema la sol·licitud degudament emplenada i signada, la formació i/o experiència com a àrbitre així com la resta de mèrits que hageu consignat en la sol·licitud. La tramitació de la sol·licitud d’inscripció en el Registre d’Àrbitres és un tràmit que es realitza íntegrament ONLINE. Teniu a la vostra disposició un Manual d’Usuaris: que detalla tots els passos a seguir i que us ajudarà a resoldre tots aquells dubtes que us puguin sorgir en relació al tràmit.
  2. En el cas d’advocats i advocades no col·legiats en el ICAB, per a sol·licitar la inscripció en el Registre d’Àrbitres de l’ICAB caldrà que adreceu al CENTRE ADR ICAB per correu electrònic a adr@icab.cat la corresponent sol·licitud d’inscripció degudament emplenada, i que acrediteu documentalment la formació i/o experiència com a àrbitre, que consigneu en la sol·licitud. També podeu adjuntar el vostre currículum vitae.
  3. Un cop aprovada per Junta de Govern la vostra inscripció en el Registre, rebreu la corresponent comunicació d’aquest acord.

En qualsevol moment, també podreu modificar o actualiztar les dades ja inscrites. En el cas dels col·legiats i col·legiades de l’ICAB, la modificació/actualització es realitza també a través del Tràmit Online (consultar Manual d’Usuari). En el cas dels col·legiats i col·legiades d’altres col·legis d’advocats, la modificació o actualització de dades es realitza enviant la sol·licitud de modificació de dades degudament complimentada al CENTRE ADR ICAB a través de correu electrònic a l’adreça adr@icab.cat

El termini aproximat de resolució de la seva sol·licitud és de 30 dies.

PREU:

Gratuït

 TRÀMIT ON-LINE 
Faci clic AQUÍ per realitzar la tramitació o comprovar la situació de la seva sol·licitud.

Documents

Contactes