Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Congrés Penitenciari Internacional de Barcelona 2006

Congrés Penitenciari Internacional de Barcelona 2006
  • Dates Del  30/03/2006  al  01/04/2006
  • Horari Veure programa Podeu consultar-lo a http://penitenciari.meetingcongress.com/
  • Lloc de celebració Seu del congrés Hotel Princesa Sofia Pl. Pio XII,4. 08028 – Barcelona
  • Organitzador Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia juntament amb la Direcció General d’Institucions Penitenciàries del Ministeri de l’Interior en col·laboració amb el Consell d’Europa. L’exdirector general d’Institucions Penitenciàries i professor de dret penal, Carlos García Valdés, presideix el Comitè Científic del Congrés Penitenciari.
  • INSCRIPCIONS Podeun contactar amb l'oficina tècnica a través del correu: penitenciari@meetingcongress.com
  • CATEGORIA Altres Cursos
  • Professorat Les sessions del Congrés giraran al voltant de “La funció social de la política penitenciària” i abordarà diferents aspectes com La lluita contra la criminalitat a Europa: els drets fonamentals com a arma; Presó, funció social i comunitat; La tutela dels drets dels interns; Les noves regles penitenciàries europees; Claus per promoure la reinserció dels interns; L’execució penitenciària en una societat canviant: cap a un nou model, i Valors i codi deontològic dels treballadors penitenciaris.

    Entre els diversos ponents que es donaran cita en aquest multitudinari congrés, destaquen: Dr. Andrew Coyle, antic director del Centre Internacional per a Estudis Penitenciaris del King’s College de la Universitat de Londres (Regne Unit); Dr. Frieder Dunkel, catedràtic de criminologia de la Universitat de Greifwald (Alemanya); Dr. Pierre Tournier, antic membre del Consell Científic Criminològic del Consell d’Europa i director d’Investigació del Centre d’Història Social del Segle XX de la Universitat de París (França); Norman Bishop, expert de reconegut prestigi en la millora de les condicions de vida a les presons i membre de diversos comitès del Consell d’Europa (Regne Unit), o Dirk Van Zyl Smit, professor de la Universitat de Ciutat del Cap (Sud-àfrica) i expert científic assessor de cooperació penològica del Consell d’Europa, que pronunciarà la conferència “Les noves regles penitenciàries europees”, aprovades pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa l’11 de gener de 2006.