Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Curs e-learning sobre la llei de contractes del sector públic. Febrer 2019

Curs e-learning sobre la llei de contractes del sector públic. Febrer 2019
 • Dates Del  04/02/2019  al  29/03/2019
 • Horari Aula Virtual
 • Lloc de celebració Formació on line
 • Organitzador Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
 • · Coneix l'entorn: Del 4 al 9 de febrer  de 2019
  · Docència: Del 9 de febrer al 29 de març de 2019
  · Organitzador: Comissió de Cultura de l'ICAB
  · Horari: Durada 50 hores de treball per a l'estudiant
  · Consultors: Màrius Garcia Andrade. Advocat

  CURS SOBRE LA NOVA LLEI DE CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC

  El dia 9 de març va entrar en vigor la nova Llei de contractes del sector públic. El nou text és conseqüència de la transposició de les Directives del Parlament Europeu i del Consell, 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014.

  Amb la nova Llei s’ha posat fi a la convivència que fins ara hem tingut entre el Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic i l’efecte directe de les citades directives.

  Mesos després de l’entrada en vigor de la Llei, les administracions de forma gradual i, tenint en  compte la complexitat de la Llei en alguns aspectes, van introduint les novetats en el dia a dia de la contractació pública.

  És per això que resulta de gran importància per a l’advocacia conèixer les principals novetats de la Llei i com l’Administració les està aplicant en el dia a dia.

  Objectius del curs:

  El principal objectiu és conèixer les novetats introduïdes per la nova Llei.

  Temari:

  1.    L’àmbit subjectiu de la llei

  2.    Qualificació dels contractes

  3.    Solvència i criteris d’adjudicació

  4.    Nous procediments

  5.    El recurs especial

  6.    Altres aspectes: publicitat, transparència, modificació de contractes.

  LA PLATAFORMA e-Learning ICAB

  1. Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona us oferim aquest curs NO presencial, això implica que les persones que decidiu utilitzar aquest model teniu la motivació d’aprendre i exigeix distribuir el vostre temps per aconseguir un ritme de treball apropiat. També implica una bona dosi d’esforç, voluntat i sobretot constància.

  2. Tot està pensat, doncs, perquè vosaltres mateixos us convertiu en protagonistes del vostre procés d’aprenentatge. Vosaltres trieu els dies, horaris, el ritme, la intensitat i el lloc de treball. Tota l’estructura de la Formació i els seus recursos estan a la vostra disposició.

  3. Per tal de garantir un procés d’aprenentatge òptim, l’alumne cal que es connecti a la plataforma e-Learning, (s’aconsella fer-ho diàriament) per participar de manera activa. Intervenir als debats i als fòrums, fer consultes, seguir l’avaluació contínua i el curs. D'altra banda, els professors consultors s’hi connecten diàriament, de manera que fan de guia del procés formatiu i estimulen l’aprenentatge.

  4. Finalment comentar que, evidentment, la qualitat de la Formació e-Learning mantidrà l'alt nivell habitual de les formacions que fem a l'ICAB, acomplint tots els requisits indispensables per tal d'acomplir la Norma ISO 9001, sistema de qualitat implantat a l’ICAB.

 • CATEGORIA Cursos
 • Certificat Per obtenir el certificat serà necessari la superació del sistema d'avaluació establert.

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat


També et pot interessar

Administratiu