Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Conferència: 'Crims de lesa humanitat a Veneçuela'

Conferència: 'Crims de lesa humanitat a Veneçuela'
 • Dates Del  14/11/2018  al  14/11/2018
 • Horari De 19.00 a 21.00 hores
 • Lloc de celebració Aula 1 del Centre de Formació (Mallorca 281)
 • Organitzador Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i Col·legi d’Advocats Penal Internacional de la Haia
 • PRESENTA

  · Erika Torregrosa, Presidenta en funcions de la Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans de l’ICAB i Secretària General del Col·legi d’Advocats Penal Internacional.

  PONENTS

  · Luisa Ortega Díaz, Ex-Fiscal General de Veneçuela.

  (Videoconferència)

  · Blas Jesús Imbroda Ortíz, President del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, Degà del Col.legi d’Advocats de Melilla.

  MODERA

  · Javier García Mallol, Tresorer de la Comissió de Justícia Penal Internacional i Drets Humans de l’ICAB i membre del Col.legi d’Advocats Penal Internacional.

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Conferència

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissions
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat