Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Curs de transformació digital per a advocats/des

Curs de transformació digital per a advocats/des
 • Dates Del  03/02/2020  al  02/03/2020
 • Horari Dilluns i dimecres de 14 a 16 hores
 • Lloc de celebració Aula 73, 7a planta ICAB (C/Mallorca, 283)
 • Organitzador Comissió de Transformació Digital

Documents

 • 03/02/2020 -  SESSIÓ 1. L’ENTORN DIGITAL A L’ADVOCACIA
  En aquesta sessió veurem com la digitalització, els nous hàbits de consum i els emprenedors tecnològics estan transformant l'exercici de l’advocacia. Descobrirem nous models de negoci Jurídics i quines oportunitats ofereix l'entorn digital i la tecnologia als despatxos d’advocats/des de qualsevol mida. 

  Eugenia Navarro. Sòcia de la consultora TamaProjects
   
  05/02/2020 - SESSIÓ 2. EXPERIÈNCIA DEL CLIENT I MÀRQUETING DIGITAL
  La segona sessió es centrarà en les estratègies i les millores practiques per a dissenyar e implementar una estratègia
  d’atracció de clients per cada tipus d’advocacia. Examinarem l’efectivitat dels diferents Canals online com la web, el blog, les xarxes socials i aprendrem els pilars bàsics de la construcció d’una potent estratègia integral d’atracció d’oportunitats comercials. 

  Lidia Zommer. Sòcia de la consultora Mirada 360º

  10/02/2020 - SESSIÓ 3. DIGITALITZACIÓ DE PROCESSOS
  El contingut de la tercera sessió gira entorn a l'eficiència i rentabilitat del despatx, és a dir, a fer més amb menys temps i recursos. Per això, revisarem els processos bàsics del despatx i aplicarem la digitalització i la tecnologia per millorar-los.

  Eva Bruch. Sòcia de la consultora AlterWork.
   
  12/02/2020 - SESSIÓ 4. MASTERCLASS
  La present sessió té com a protagonista a un advocat/da emprenedor/da que ha aconseguit accelerar el seu negoci mitjançant l’aplicació de la tecnologia, especialment amb el referit a la captació de negoci amb mitjans digitals. 

  Federico Richardson. Soci fundador de Lexidy

  17/02/2020 - SESSIÓ 5. SERVEIS I PRODUCTES DIGITALS
  Aquesta sessió la dedicarem a aprendre la metodologia que permet, amb recursos limitats, dissenyar, provar i llançar un nou servei jurídic digital, o serveis agregats que incrementen el valor dels serveis que tradicionalment ofereixen els despatxos.

  Laura Fauqueur. Directora del Màster in Legal Tech de la Universitat CEU IAM

  19/02/2020 - SESSIÓ 6. EINES TECNOLÒGIQUES I LEGALTECH
  Conèixer el software i aplicacions tecnològiques que existeixen al mercat, les seves funcionalitats i la conveniència o no d'utilitzar-les al nostre despatx, és l’objectiu d’aquesta sessió. Revisarem tres categories d’eines: gestió d’expedients, gestió comercial i gestió del coneixement. 

  Josep Maria Fernández Comas. Fundador de “Derecho Práctico” i “Guía Legaltech”

  24/02/2020 - SESSIÓ 7. LIDERATGE DIGITAL
  Abordar la transformació digital del despatx requereix una sèrie de capacitats de lideratge pels professionals que han de conèixer i cultivar-se: mirada digital, disciplina d’execució i networking digital son algunes de les capacitats que examinarem en aquesta sessió. 

  Jordi Estalella. Soci de la consultora AlterWork

  26/02/2020 - SESSIÓ 8. ASPECTES LEGALS DE LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL
  La transformació digital també planteja reptes jurídics que el despatx ha de considerar atentament. En aquesta sessió revisarem reptes com la protecció de les dades de caràcter personal, la privacitat, la ciberseguretat o la propietat intel·lectual en relació amb la tecnologia i les activitats digitals que desenvoluparà el despatx per si mateix o els seus clients. 

  Eduardo López. Advocat especialitzat en Dret Digital

  02/03/2020 - SESSIÓ 9. PLA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL
  En aquesta última sessió es guiarà als assistents per a què elaborin un Pla de Transformació Digital personalitzat pel seu despatx, identificat els fites principals i les accions necessàries. D’aquesta manera, a més de comptar amb una eina valuosa, la sessió servirà per integrar els coneixements adquirits durant el curs.

  Jordi Estalella. Soci de la consultora AlterWork

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes