Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Conferència on-line: 'Implicacions del COVID-19 en Dret de Família'

Conferència on-line: 'Implicacions del COVID-19 en Dret de Família'
 • Dates Del  28/05/2020  al  28/05/2020
 • Horari A les 17 hores
 • Lloc de celebració ON-LINE
 • Organitzador Deganat i Secció de Dret de Família
 • PRESENTA: 

  Mª Eugènia Gay Rosell. Degana de l'ICAB

  MODEREN: 

  · Joaquim de Miquel Sagnier. Vicedegà de l'ICAB.
  · Cristina Díaz-Malnero Fernández. Presidenta de la Secció de Familia de l'ICAB

  PONENTS: 

  · Regina Selva Santoyo. Magistrada titular del Jutjat de Primera Instància num. 18 de Barcelona.
  · Maria Isabel Hernando Vallejo. Magistrada del Jutjat de Primera Instància num. 16 de Barcelona
  · Pascual Ortuño Muñoz. Magistrat de la Secció 12a de l’Audiència Provincial de Barcelona
  · Francisco Javier Pereda Gamez. Magistrat de la Secció 18a de l’Audiència Provincial de Barcelona

  Les preguntes als ponents de l’acte es podran fer en el xat disponible al sistema de videoconferència, una vegada us connecteu. El moderador de l’acte recollirà les preguntes i les farà al ponent corresponent. Preguem que quan formuleu la pegunta, indiqueu, si teniu preferència, a quin dels ponents voleu formular la vostra pregunta.

  En tant que la retransmissió de l’acte és en directe, i amb la finalitat de que es desenvolupi amb la màxima qualitat us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

  Us informem que la sessió serà gravada, amb la finalitat que estigui disponible posteriorment a la web de l’ICAB  per les persones que no es puguin connectar a l’acte el dia i l’hora indicats. Preguem que aquells de vosaltres que no vulgueu que la vostra imatge sigui gravada i reproduïda a través de la web de l’ICAB, us connecteu a la sessió amb la càmera també desactivada.

  Finalment, us comuniquem que tant els ponents  com l’organitzador de la citada sessió informativa prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

  Aquesta prohibició es fa  extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes