Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

4a Píndola Tecnològica: 'Amenaces. Atacs persistents i ciberextorsió'

4a Píndola Tecnològica: 'Amenaces. Atacs persistents i ciberextorsió'
 • Dates Del  17/06/2014  al  17/06/2014
 • Horari A les 18.30 hores
 • Lloc de celebració Aula 63, 6a pLanta de la seu col·legial (c/ Mallorca, 283)
 • Organitzador Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació
 • Els nostres sistemes informàtics estan en perill. Però coneixem els perills? Si no és així, com anem a defensar-nos? En el cicle de píndoles tecnològiques abordarem la temàtica d'amenaces on mostrarem alguns d'aquests perills als quals estan sotmesos els nostres sistemes informàtics.

  En aquesta quarta píndola ens apropem al món dels atacs avançats persistents (Advanced Persistent Threats o APT) i a la ciberextorsió criptoviral.

  Descobrirem que l'important no és defensar el nostre sistema d'un atac puntual, sinó que hem de comptar amb què l'atac ja s'està produint i el que ha de fer el nostre sistema és ser capaç de resistir el mateix de forma contínua.

  No val despistar-se, la seguretat és una cosa que ha de prioritzar-se durant les 24 hores.

  La ciberextorsió criptoviral consisteix en una espècie de xantatge informàtic, un atac en el qual ens enfrontarem al segrest de la nostra informació. No voldrà rebre aquest missatge:

  -Hem procedit a xifrar tots els seus arxius més sensibles, si no ens paga el que demanem, no li donarem la clau de desxifrat-.

  Per conèixer aquestes amenaces i gràcies a la col·laboració de Isaca Barcelona no podíem comptar amb un millor ponent: Juan Carlos Ruiloba

  PRESENTEN:

  · Manuel Martínez, President de la Secció de Dret de les TIC de l'ICAB

  · Joaquim Altafaja, President d'ISACA Barcelona

  PONENT:

  · Juan Carlos Ruiloba, , CEO-CTO de Scientific Intelligence Team 1, professor de la UB sobre tecnologia i ciberdelincuencia i que va ser durant 8 anys cap de grup de la Secció de recerques Tecnològiques del Cos Nacional de Policia a Barcelona, a més de Coordinador Regional de Catalunya en Noves Tecnologies i Coordinador Regional de Catalunya de Delictes contra la Propietat Intel·lectual i Industrial.

  MODERA:

  · Belén Durán, Advocada CISA

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Secció de Dret de les Tecnologies de la informació i la Comunicació

Contactes