Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Curs on line: 'Parlar en públic o l'art de seduir'

Curs on line: 'Parlar en públic o l'art de seduir'
 • Dates Del  14/10/2020  al  09/11/2020
 • Horari Dilluns i dimecres de 18 a 20:30 hores
 • Lloc de celebració ON-LINE
 • Organitzador Comissió de Cultura de l'ICAB
 • CONTINGUT I OBJECTIUS: 

  Curs dinàmic i participatiu, estimulant i innovador, amb el que obtindrem eines de comunicació verbal i no verbal per la millora de la nostres habilitats a l’hora de parlar en públic, a Sala i … fora de Sala! 

  Per desenvolupar-nos amb més eficàcia en la nostra activitat professional i passar-ho bé mentrestant, quan donem una conferència o classe presencials o online, fem una presentació en públic o participem a un mitjà de comunicació, i també amb els nostres informes i conclusions. Fer arribar el missatge al seu destinatari amb èxit, generant la confiança, l’entusiasme i l’actitud necessàries.  

  Gestat per interioritzar el que ja sabem i adquirir nous coneixements que perduraran sempre. Ës un curs amb el feedback constant del formador en el que es lliuren recursos i materials audiovisuals. Amb dosis altes de reflexió i sentit de l’humor és, sobretot, tremendament efectiu. No hi ha volta enrere! 

  Dirigit a advocats i advocades de tots els àmbits i condicions, recomanable per a pèrits i els demés operadors jurídics, i obert a professorat i professionals de tots els sectors. 

  PONENT: 

  · Ignasi Dalmases. Formador en Habilitats Comunicatives, Màster en Ecologia Emocional, Actor i Advocat

  NOTA: Places limitades (grup màxim de 15 persones)

  * La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la classe s’enviarà a tots/es els/les inscrits/es una guia d’ajuda per tal de poder connectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir. Amb la finalitat de que es desenvolupi amb la màxima qualitat us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

  ** L'organitzador de la conferencia prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes

També et pot interessar

Gestió despatxos