Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Conferència on-line: 'Qualificació / acció de responsabilitat contra administradors' (8a classe Curs Text refós Llei Concursal)

Conferència on-line: 'Qualificació / acció de responsabilitat contra administradors' (8a classe Curs Text refós Llei Concursal)
 • Dates Del  14/07/2020  al  14/07/2020
 • Horari De 18 a 20 hores
 • Lloc de celebració ON LINE
 • Organitzador Secció de Dret Concursal de l'ICAB
 • Aquest curs s'ofereix exclusivament en format on-line.

  * La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la classe, s’enviarà a tots els inscrits una guía d’ajuda per tal de poder conenctar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir-hi. Amb la finalitat dque es desenvolupi amb la màxima qualitat, us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

  ** Finalment, us comuniquem que l'organitzador de la conferencia prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

  14/07/2020. Qualificació / acció de responsabilitat contra administradors

  Ponent:
  · Sr. Alfonso Merino Rebollo. Magistrat del Jutjat Mercantil número 4 de Barcelona

  Modera:
  · Sra. Itziar Ventura Vidal. Advocada, vocal de la Secció de Dret Concursal de l'ICAB

 • INSCRIPCIONS ON LINE
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes

També et pot interessar

Concursal