Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Curs de Seguretat Social

Curs de Seguretat Social
 • Dates Del  24/05/2018  al  05/07/2018
 • Horari De les 19h a les 21h
 • Lloc de celebració Aula 75, 7a planta de la seu de l'ICAB, c/ Mallorca, 283
 • Organitzador Secció de Dret Laboral
 • 24/05/18 Cotització a la Seguretat Social. Subjectes obligats i subjectes responsables Naixement i duració de l’obligació de cotitzar. Bases i tipus de cotització. Supòsits.
  Juan Manuel Sanchez-Bustamante y de la Herrán
  Lletrat de l’Administració de la Seguretat Social (SE).

  29/05/18 La gestió recaptatòria. Concepte, competència i objecte. Las diferents formes d’extinció dels deutes. Període voluntari i via executiva. Situacions conflictives.
  Emilia M. Velasco Albaladejo
  Lletrada de l’Administració de la Seguretat Social adscrit al Servei Jurídic de la Tresoreria General de la Seguretat Social.

  05/06/18 Estructura i camp d’aplicació del sistema de la seguretat social: Règim general i règims especials, sistemes especials.
  Inscripció d’empreses. Afiliació, altes i baixes de treballadors. Procediment, efectes i responsabilitat.

  Emilio Ablanedo Reyes
  Lletrat de l’Administració de la Seguretat Social (SE).

  07/06/18 Acció protectora de la Seguretat Social. Contingències protegides. Caràcters de les prestacions. Revisió d’actes declaratius de drets i reintegrament de prestacions. Responsabilitat empresarial en matèria de prestacions.
  Pilar Contin Trillo-Figueroa
  Lletrada de l’Administració de la Seguretat Social adscrita al Servei Juridic de l'Institut Nacional de la Seguretat Social.

  12/06/18 Règim Especial de Treballadors Autònoms. Col·lectius inclosos. Especial referència al TRADE. Particularitats en la afiliació, cotització i acció protectora.
  M. Dolores Pérez Martínez
  Lletrada de l’Administració de la Seguretat Social adscrit al Servei Juridic Delegat Provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social a Barcelona.

  14/06/18 Prestació d’Incapacitat Permanent. Concepte. Nivell contributiu i nivell no contributiu. Beneficiaris. Requisits. Quantia.
  Max Arias Blázquez
  Advocat. Membre de la Secció de Dret laboral del ICAB.

  19/06/18 Prestacions d’Assistència Sanitària. Incapacitat Temporal. Maternitat, Risc per embaràs i per lactància: Concepte, causes que motiven aquesta situació i problemàtica.
  David Castell Serrano
  Lletrat de l’Administració de la Seguretat Social adscrit al Servei Jurídic Delegat Provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social a Barcelona

  21/06/18 Prestacions per mort i supervivència. Requisits per a les pensions de viduïtat, orfandat i en favor de familiars.
  Rosa Felix Sánchez
  Lletrada de l’Administració de la Seguretat Social adscrit al Servei Jurídic del Institut Nacional de la Seguretat Social.

  26/06/18 Prestació de jubilació. Concepte. Nivell contributiu: “Jubilació a la carta”. Nivell no contributiu.
  Rafael Laraña Cobo
  Subdirector Provincial de l’Institut Nacional de la Seguretat Social.

  28/06/18 Protecció per Desocupació Concepte. Situacions legals de desocupació. Prestació per Desocupació. Subsidi Assistencial.
  Maria Concepción Accame Benavides
  Lletrada del SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal)

  03/07/18 Recàrrec de prestacions per falta de mesures de seguretat. Anàlisi de la seva determinació, impugnació i problemàtica.
  Antonio Martínez del Hoyo Clemente
  Advocat. Membre de la Secció de Dret laboral del ICAB.

  05/07/18 Procediment en matèria de Seguretat Social. Reclamació Prèvia. Demanda. Acte de judici. Proves. Supòsits.
  Manuel Piñol Dastis
  Advocat. Membre de la Secció de Dret laboral del ICAB.

 • INSCRIPCIONS On-line
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes

També et pot interessar

Laboral