Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Curs: 'El valor de valorar-se. Pla d'acció per aconseguir les nostres fites amb tècniques de coaching i sistèmica'

Curs: 'El valor de valorar-se. Pla d'acció per aconseguir les nostres fites amb tècniques de coaching i sistèmica'
 • Dates Del  19/07/2011  al  28/07/2011
 • Horari Dimarts i dijous 19, 21, 26 i 28 + dimecres 27 de juliol a les 19.30 hores
 • Lloc de celebració Sala 11 de la seu col·legial ICAB, Mallorca 283
 • Organitzador Grup d'advocats Joves (GAJ) de l'ICAB
 • Impartit per Leticia Brando, coach de executius i psicòloga.

  Coneixem quin és el nostre propi valor i sabem vendre’ns com a marca?

  Com generar la millor versió de nosaltres mateixos com empresaris, advocats i professionals en un mercat en crisis i canvi?

  Com confiar en nosaltres quan les portes es tanquen?

  Per sortir-vos airosos d'aquest període turbulent, hem de reconèixer les nostres qualitats més originals. En altres paraules, hem de tenir el valor de valorar-nos. Aquest seminari aplica tècniques pròpies del coaching, la teràpia sistèmica i la meditació. L'objectiu central és de construir una versió alternativa de nosaltres mateixos, que ens connecti amb els nostres valors més positius i enforteixi l'autoestima i el pensament positiu. La nostra possibilitat d'èxit en el treball i relacions en general, depèn del reconeixement que fem sobre el nostre potencial.

  Objectius:

  Fomentar que els participants puguin contradir la imatge negativa que pot sorgir d'ells mateixos i generar una nova versió de com volen ser i com volen que es desenvolupin les seves relacions amb clients, treballadors i persones del seu entorn afectiu. Això els permetrà generar confiança, millorar la seva productivitat i la seva imatge davant el seu equip, mercat i clients.

  Dirigit a:

  Professionals, advocats, directives, empresàries, estudiants, persones que vulguin aprendre a executar els seus objectius, reforçar la seva autoestima i volen aprendre a utilitzar eficaçment la seva ment per tenir èxit en el seu treball i en les seves relacions en general.

  Continguts del programa:

  1. El coaching per aclarir les metes, els valors i la visió d’un mateix. L’autoestima, la autoconfiança  i la valentia, tres valors claus. Tècniques: visualització i  ancoratge.

  2. Reformular objectius per modificar estats problemàtics. On emprenc i qui són els meus clients. De la visió a l’acció.

  3.Liderar per al canvi amb l'ús del poder intern, la intel·ligència emocional, l'empatia, l'escolta activa i la innovació com a alternatives oposades a l'ús de la ira, la por i la impaciència.

  La inscripció al curs la pots tramitar a través del web ICAB o directament en el mateix Col·legi d'Advocats (Mallorca, 283) o pots fer la transferència al compte de l'ICAB: 3189 0500 22 1662741329 posant en l'assumpte 'El valor de valorar-se '.

  Per a més informació, contacta a la secretària Pepi Martínez al telèfon 93 496 18 80, ext. 3356 o  a l'e-mail:  pmartinez@icab.cat

 • INSCRIPCIONS ON-LINE
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes