Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Càpsula Formativa on-line. Àmbit - Igualtat i Empresa: 'Més enllà del compliment de la llei: competitivitat empresarial a través de la igualtat de gènere'

Càpsula Formativa on-line. Àmbit - Igualtat i Empresa: 'Més enllà del compliment de la llei: competitivitat empresarial a través de la igualtat de gènere'
 • Dates Del  26/06/2020  al  26/06/2020
 • Horari De 9:30 a 13:30 hores
 • Lloc de celebració ON-LINE
 • Organitzador SOOP (Servei d'Ocupació i Orientació Professional) - Borsa de Treball i Emprenedoria
 • Aquesta acció formativa es facilitarà el 26/06/2020 on-line, en un espai virtual entorn Google, per tant, necessitareu tenir: 
  ·       una adreça de correu electrònic @icab.cat  i/o @gmail.com

  ·       disposar de Google Drive per accedir i emmagatzemar tot el material de la Càpsula formativa.

  Posteriorment al 26/06/2020 i un cop haureu rebut el material digital, podreu traslladar les preguntes relacionades amb la formació, a la ponent, durant la setmana següent via tel, e-mail o videoconferència.

  Contingut:

  Marc legal i mesures d'acció, plans d'igualtat: beneficis interns (millora del clima laboral, retenció de talent, impuls RSC), així com, millora competitiva a nivell extern (bona imatge corporativa, competitivitat empresarial en el marc de la licitació pública, concessió de subvencions-ajuts a les empreses, segells de qualitat i distinció).

  PONENT:

  Silvia Donoso

   

  Inscripcions:

  - Enviant-nos un e-mail a empren@icab.cat confirmar-nos el vostre interès en aquesta acció formativa i,

  - Omplint un formulari, aquells que no ho hagin fet abans al web XARXA EMPRÈN de la Generalitat, clicant a “sol·licita assessorament”. Us sortirà un formulari que hauríeu d’emplenar amb les vostres dades personals.

  La inscripció serà efectiva un cop es rebi el formulari omplert de Catalunya Emprèn, així com es seguirà l’ordre d’inscripció fins omplir la sala.

 • INSCRIPCIONS ON - LINE
 • CATEGORIA Altres Cursos

Contactes