Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Ètica professional i ètica en l'arbitratge: distincions i propostes

Ètica professional i ètica en l'arbitratge: distincions i propostes
 • Dates Del  29/05/2019  al  29/05/2019
 • Horari Dimecres 29 de maig de 2019 a les 19h
 • Lloc de celebració Vuitena Planta 
 • Organitzador Centre ADR – ICAB i Comissió Arbitratge ICAB 
 • Ponent:

  · Carlos Valls Martínez.. Advocat i Àrbitre. President del Comitè d’Ètica Professional de la International Bar Association (IBA). President de l’Associació pel Foment de l’Arbitratge (AFA).

  Presenta:

  · Frederic Munné Catarina. Diputat de la Junta de Govern, responsable del Centre ADR ICAB i de la Comissió d’Arbitratge ICAB. Advocat i Àrbitre 

  Modera:

  · César Rivera Garcia. Vicepresident de la Comissió d’Arbitratge ICAB. Advocat i Àrbitre

  L’assistència a la conferència computarà com formació continuada de conformitat amb l’article 21 del Decret 135/2012.

  SINOPSI DE LA CONFERÈNCIA SOBRE ÈTICA ARBITRAL

  L'ètica professional de l'advocacia es basa en dos pilars: d'un costat, la defensa dels interessos del client de forma prioritària als de l'advocat o de la seva signatura, atès que entre client i advocat existeix una evident asimetria d'informació, i d'una altra, la preservació de l'Estat de Dret i el funcionament de l'Administració de Justícia, que obliguen a tenir en l'acompliment del treball professional una altura de mires que va més enllà de la defensa a ultrança de l'interès del client.

  D'altra banda, l'ètica de l'arbitratge també comparteix aquests trets i, en particular, l'obligació de mantenir el prestigi i la utilitat i reputació de la institució de l'arbitratge durant el procediment d'arbitratge, però a això s'afegeix un element addicional, que és l'interès de l'advocat a ser nomenat àrbitre en futures ocasions, que és independent dels interessos cap al client, o cap a la pròpia institució de l'arbitratge.

  La confluència del comportament d'un advocat en la seva funció de preservador del dret de defensa dels ciutadans, i de la seva funció d'àrbitre quan és nomenat ha d'avaluar-se de manera honorable i íntegra, per a preservar la confiança dels ciutadans tant en l'advocacia com en l'arbitratge. Aquestes i altres qüestions relacionades seran tractades amb l'objectiu de prestigiar la nostra professió, i encoratjar l'ús de l'arbitratge com a sistema fiable de resolució de disputes.

 • INSCRIPCIONS ON LINE
 • CATEGORIA Conferència
 • Professorat Ponent: Carlos Valls Martínez. Advocat i Àrbitre. President del Comitè d’Ètica Professional de la International Bar Association (IBA). President de l’Associació pel Foment de l’Arbitratge (AFA). Presenta: Frederic Munné Catarina  Diputat de la Junta de Govern, responsable del Centre ADR ICAB i de la Comissió d’Arbitratge ICAB. Advocat i Àrbitre  Modera: César Rivera Garcia Vicepresident de la Comissió d’Arbitratge ICAB.  Advocat i Àrbitre
 • Certificat Diploma

Contactes