Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Taller: 'Role Telling. Exercint des del benestar'

Taller: 'Role Telling. Exercint des del benestar'
  • Data inici: 23-05-2018
  • Data finalització: 11-07-2018
  • Lloc: Aula 62, 6a planta de la Seu de l'ICAB (C/Mallorca, 283)
  • Horari: Dimecres de 14:30 h. a 17 h.
Organitza: Secció de Dret Matrimonial i de Familia

Un estat de benestar en el que l’individu és conscient de les seves capacitats, pot enfrontar-se a les exigències normals de la vida i treballar de manera productiva i fructífera i és capaç de contribuir a la seva comunitat”. 
OMS, Pla general de salut mental 

En aquest programa es treballaran els següents aspectes: 

•       Identificació dels diferents perfils en els sistemes familiars (“com tractar amb el personatge”) i els seus patrons comunicatius i conductuals.
•       Gestió dels pensaments, les emocions i les actituds associades a: ansietat i estrès, dificultats relacionals, inadaptació a la feina o als clients, inseguretat, burnout, conductes evitatives, simptomatologia psicosomàtica, etc. 
•       Comunicació efectiva: habilitats relacionals, transaccions comunicatives eficients i eines per a desenvolupar  el rol amb benestar i satisfacció.
•       Desenvolupament d’habilitats personals en la gestió dels conflictes o dilemes en  situacions professionals habituals.

METODOLOGIA

L’objectiu d’aquest programa és acompanyar a professionals del dret a descobrir, potenciar i extrapolar recursos i capacitats per gestionar d’una manera saludable i funcional totes aquelles situacions que puguin desencadenar processos de risc o crisi en l’exercici de la professió i  realitzar una tasca preventiva en situacions que puguin afectar-los la salut i el benestar psicosocial, sensibilitzant-los de la importància del propi benestar en la vessant personal i professional i de la detenció precoç de les dificultats derivades de la pràctica professional , així com de la seva resolució. 

L’estratègia emprada en els tallers grupals es basa, principalment, en: 

•     Tècniques experiencials – vivencials
•     Didàctica gamificada
•     Anàlisi de casos.

Els coneixements en forma de documents, articles, blogs, webs, etc, es distribuiran en l’espai compartit per tot el grup. 

Els assistents a aquest programa vivenciaran i treballaran casuístiques personals i professionals. Per aquest motiu, és necessària una participació activa i col·laborativa.


PONENTS


ROSER LLADÓ MORENO –Psicòloga. Màster en psicoteràpia de família.

MARGA SEGARRA FARRAS –Psicòloga. Postgrau en consultoria de Desenvolupament organitzacional per  l’Institut for organizational developament & personal manager-Itmar Rogovski-

PREU:
DescripcióImport
Col·legiats ICAB col·legiats 150,00€
DescripcióImport
No Col·legiats ICAB 200,00€

Contactes