Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Curs sobre els aspectes penals i processal-penals en la defensa i acusació dels delictes contra la seguretat vial - Sessió 10: 'La responsabilitat civil en els delictes contra la seguretat vial'

Curs sobre els aspectes penals i processal-penals en la defensa i acusació dels delictes contra la seguretat vial - Sessió 10: 'La responsabilitat civil en els delictes contra la seguretat vial'
  • Data inici: 23-02-2017
  • Data finalització: 23-02-2017
  • Lloc: Aula 1 del Centre de Formació (c/ Mallorca 281)
  • Horari: A les 18.00 hores
Organirza: Secció de Dret de la Circulació

1. Responsabilitat civil en cas de danys o lesions. El responsable civil directe. El responsable civil subsidiari.
2. Redacció d'escrits d'acusació i petició de responsabilitat civil. Requisits formals. Taxació dels danys i informe forense de sanitat.
3. Opcions de defensa en cas de negativa de la companyia asseguradora a pagar els danys o la indemnització per lesions. Pagament per part del implicat. Possible aplicació de l'atenuant de reparació del dany.
4. Estudi i aplicació del nou barem. Informació necessària a recopilar per part del Jutjat d'Instrucció. Intervenció immediata de l'acusació particular en la recopilació de les dades necessàries per l'aplicació del barem.
5. L'eventual exclusió de la reparació del dany en cas de la comissió de delictes de perill abstracte. Cas de l'Audiència Provincial de Girona. Estudi de la Disposició Addicional Tercera del Codi Penal. Regulació del nou recurs de cassació per infracció de llei contra sentències dictades pel Jutjat Penal.

· Joaquim Soldevila Romero. Fiscal Degà de la Secció Territorial d’Olot, Fiscalia Provincial de Girona. Fiscal Delegat de Seguretat Vial a la Fiscalia Provincial de Girona

PREU:
DescripcióImport
Col·legiats ICAB col·legiats 40,00€
DescripcióImport
No Col·legiats ICAB 60,00€

Contactes