Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Càpsula formativa: 'Eines claus de gestió-fiscal per a l’Impost Societats'

Càpsula formativa: 'Eines claus de gestió-fiscal per a l’Impost Societats'
  • Data inici: 08-11-2018
  • Data finalització: 08-11-2018
  • Lloc: Aula 73, 7a planta de la seu de l'ICAB (C/Mallorca, 283)
  • Horari: De 16h. a 20 hores
Organitza: SOOP (Servei d'Ocupació i Orientació Professional)

Objectiu: Conèixer el funcionament de l’impost.

Contingut: Marc legal i fiscalitat de les societats a diferencia del autònom. Definició de l’IS. Quines conseqüències fiscals té la realització d’una activitat econòmica? Com calculem l’impost? Quins ingressos computables i despeses deduïbles hem de reflectir així com, càlcul del benefici? Tràmits i obligacions: quan cal presentar-ho i models.

Ponent: Artur Gasch

Inscripcions:

Enviant-nos un e-mail a: empren@icab.cat confirmar-nos el vostre interès en aquesta acció formativa i, per formalitzar la teva inscripció i participació, és necessari, per temes de justificació davant la Generalitat, ja que és un programa subvencionat, que els usuaris/es hauríeu d’accedir al web: XARXA EMPREN clickant a “sol·licitar assessorament”. Us sortirà un formulari que hauríeu d’emplenar amb les vostres dades personals.

La inscripció serà efectiva un cop es rebi el formulari omplert de Catalunya Emprèn, així com es seguirà l’ordre d’inscripció fins omplir la sala.

PREU:
DescripcióImport
TotsGratuït
DescripcióImport
TotsGratuït

Contactes