Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Sessió informativa: 'Traspàs de negocis'

Sessió informativa: 'Traspàs de negocis'
  • Data inici: 04-10-2018
  • Data finalització: 04-10-2018
  • Lloc: Aula 72, 7a planta de la seu de l'ICAB (C/Mallorca, 283)
  • Horari: 16 a 19 h
Organitza: SOOP (Servei d'Ocupació i Orientació Professional)

Contingut: 

· CEDENT: com cedir un negoci viable i en funcionament, fases, pla de cessió, negociació, impostos a tenir en compte.

· REEMPRENEDOR/A: Com fer el procés de compra i/o lloguer per reemprendre, fases, pla per a les persones reemprenedores, què han de tenir en compte a la negociació i quins impostos.

Ponent: Lluis Brun.

Inscripcions: Enviant-nos un e-mail a: empren@icab.cat confirmar-nos el vostre interès en aquesta acció formativa i, per formalitzar la teva inscripció i participació, és necessari, per temes de justificació davant la Generalitat, ja que és un programa subvencionat, que els usuaris/es hauríeu d’accedir al web: XARXA EMPREN clickant a “sol·licitar assessorament”. Us sortirà un formulari que hauríeu d’emplenar amb les vostres dades personals.

La inscripció serà efectiva un cop es rebi el formulari omplert de Catalunya Emprèn, així com es seguirà l’ordre d’inscripció fins omplir la sala.

PREU:
DescripcióImport
TotsGratuït

Contactes