Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

La responsabilitat civil en els delictes contra la seguretat vial. El nou barem de trànsit previst a la Llei 35/2015 (sessió 9a del curs)

La responsabilitat civil en els delictes contra la seguretat vial. El nou barem de trànsit  previst a la Llei 35/2015 (sessió 9a del curs)
  • Data inici: 21-06-2018
  • Data finalització: 21-06-2018
  • Lloc: Aula 63, 6a planta de la seu de l'ICAB (C/Mallorca, 283)
  • Horari: De 18h. a 21 hores
Organitza: Secció de Dret de Circulació i Secció de Dret Penal de la Comissió de Cultura

9 La responsabilitat civil en els delictes contra la seguretat vial. El nou barem de trànsit previst a la llei 35/2015.
9.1. El nou barem; el principi de reparació íntegra. Estructura.
9.2. Estudi i aplicació del nou barem; Subjectes perjudicats. Regles de valoració en cas de mort, lesions temporals i seqüeles. El perjudici personal bàsic i particular. El perjudici patrimonial; dany emergent i lucre cessant. Casos pràctics.. 
9.3. Càlcul d'indemnitzacions en grans lesionats. 
9.4. Informació mèdica, social i econòmica requerida per a l'aplicació del nou barem. Possibilitat de subsanació i rectificació en fase de judici oral i en execució de sentència. El reconeixement del dret a rebre prestacions i assistència mèdica futura.
9.5. Cas pràctic. Aplicació del barem. Consulta a les taules actuarials.

. Xavier Coca Verdaguer. Advocat especialista en responsabilitat civil. President de la Secció de Dret de la Circulació.

PREU:
DescripcióImport
Col·legiats ICAB col·legiats 35,00€
DescripcióImport
No Col·legiats ICAB 60,00€

Contactes