Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

e-Learning ICAB - Curs sobre el nou procediment administratiu comú

e-Learning ICAB - Curs sobre el nou procediment administratiu comú
 • Data inici: 03-10-2016
 • Data finalització: 27-11-2016
 • Lloc: Docència virtual
 • Horari: Docència virtual
Organitza: Comissió de Cultura de l'ICAB

DATES:

· Coneix l’entorn (us donarem les eines per tal que us familiaritzeu amb la plataforma): del 3 al 5 d'octubre 2016
· Docència: Del 5 d'octubre al 27 de novembre de 2016
· Organitzador: Comissió de Cultura de l'ICAB
· Horari: Durada 50 hores de treball per a l'estudiant
· Autoria i consultoria: Màrius Garcia Andrade. Advocat.

El 2 d’octubre de 2016 entraran en vigor la Llei 39/2015, d'1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques i la Llei 40/2015, d'1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic.

La Llei 39/2015 deroga la Llei 30/1992, de 26 de novembre de règim jurídic comú de les Administracions Públiques i del procediment administratiu comú,  però no només això, també es deroguen dos importants instruments normatius, el Decret 429/1993, de 26 de març que aprova el Reglament de responsabilitat patrimonial i el Decret 1398/1993, de 4 d’agost, que aprova el Reglament per a l’exercici de la potestat sancionadora.

La Llei 40/2015 s’encarrega de substituir la Llei 30/92 en tot allò referent al règim jurídic del conjunt de les administracions públiques.

OBJECTIUS DEL CURS:

El principal objectiu és conèixer les diferències introduïdes pels dos nous textos legals, especialment en relació al procediment administratiu comú.

TEMARI:

I. Àmbit subjectiu i objectiu de la nova llei de procediment administratiu comú.

II. El concepte d’interessat: ampliació de la capacitat d’obrar, novetats en matèria de representació, identificació i signatura dels interessats. Mitjans electrònics.

III. L’activitat de l’Administració. Normes generals d’actuació. Terminis.

IV. Els actes administratius. Requisits. Eficàcia. Nul·litat i anul·labilitat. Especial referència a les novetats en matèria de notificacions. 

V. El procediment administratiu comú: especial referència al procediment sancionador i al procediment per exigir la responsabilitat patrimonial de l’Administració.

VI. La revisió dels actes administratius. Principals aspectes de la reforma.

VII. Principals novetats en relació al règim jurídic de les administracions públiques.

LA PLATAFORMA e-Learning

1. Des de l’ICAB, us oferim aquest curs NO presencial. Això implica que les persones que decidiu utilitzar aquest model teniu la motivació d’aprendre i exigeix distribuir el vostre temps per aconseguir un ritme de treball apropiat. També implica una bona dosi d’esforç, voluntat i sobretot constància.

2. Tot està pensat, doncs, perquè vosaltres mateixos us convertiu en protagonistes del vostre procés d’aprenentatge. Vosaltres trieu els dies, horaris, el ritme, la intensitat i el lloc de treball. Tota l’estructura de la Formació i els seus recursos estan a la vostra disposició.

3. Per tal de garantir un procés d’aprenentatge òptim, l’alumne cal que es connecti a la plataforma e-Learning (s’aconsella fer-ho diàriament) per participar de manera activa. Intervenir als debats i als fòrums, fer consultes, seguir l’avaluació contínua i el curs. Per altra banda, els professors consultors s’hi connecten diàriament, de manera que fan de guia del procés formatiu i estimulen l’aprenentatge.

4. Finalment, comentar que, evidentment, la qualitat de la Formació e-Learning mantidrà l'alt nivell habitual de les formacions que fem a l'ICAB, acomplint tots els requisits indispensables per tal d'acomplir la Norma ISO 9001, sistema de qualitat implantat a l’ICAB.

PREU:
DescripcióImportImport amb descompte*
Persones Associades 333,33€ 250,00€
DescripcióImportImport amb descompte*
Col·legiats ICAB col·legiats 333,33€ 250,00€
DescripcióImport
No Col·legiats ICAB 350,00€

(*) Els col·legiats/des que tinguin contractat el Servei de formació i documentació tindran un descompte del 25% sobre el preu que s’aplicarà automàticament en el moment de formalitzar-se la reserva.

Contactes

  • Altres telèfons ICAB 
  Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat