Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Sessió formativa: 'El sistema e-Justícia en l’àmbit social. Posada en marxa, funcionament, prevencions i situació actual'

Sessió formativa: 'El sistema e-Justícia en l’àmbit social. Posada en marxa, funcionament, prevencions i situació actual'
  • Data inici: 08-11-2016
  • Data finalització: 08-11-2016
  • Lloc: Aula 75, 7a planta de la seu col·legial (c/ Mallorca 283)
  • Horari: A les 19.00 hores
Organitza: Organitza: Secció de Dret Laboral

PONENTS:

· Eva Pous Raventós, Diputada de la Junta de Govern. Responsable de la Comissió de Relacions amb les Administracions i la Justícia.

· Carlos González Oliver, President de la Secció de Dret Laboral.

· Carles Basteiro Bertolí, Secretari de la Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació

L’entrada en vigor de la Llei 42/2015 de reforma de la Llei 1/2000, de 7 de gener, d’Enjudiciament Civil, estableix l’obligatorietat per als professionals de fer servir els sistemes telemàtics o electrònics existents en l’Administració de Justícia per a la presentació d’escrits i recepció de notificacions.

A Catalunya el sistema establert es denomina E-JUSTICIA havent-se realitzat una prova pilot al partit judicial de Sabadell que ja ha finalitzat i respecte de la qual, ens informen que totes les demandes han estat correctament rebudes en el servei de Registre i Repartiment del Deganat i distribuïdes als òrgans judicials socials corresponents.

Finalitzada aquesta prova pilot i per tal de seguir amb la implantació de la presentació telemàtica d’assumptes de la jurisdicció social, s’ha iniciat un període voluntari de presentació telemàtica de demandes per a tot el col·lectiu d’advocats en els partits judicials de Sabadell, Terrassa, Granollers i Mataró amb data d’inici 4 de juliol. 

PREU:
DescripcióImport
TotsGratuït

Contactes