Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Cafè Criminal: 'La reforma de l'article 324 LECRIM, conforme la Llei 2/2020, de 27 de juliol'

Cafè Criminal: 'La reforma de l'article 324 LECRIM, conforme la Llei 2/2020, de 27 de juliol'
  • Data inici: 01-10-2020
  • Data finalització: 01-10-2020
  • Lloc: ON-LINE
  • Horari: A les 16 hores
    Places exhaurides. Podeu enviar un e-mail a cultura@icab.cat amb les vostres dades personals per si hi hagués alguna baixa.
Organitza: Secció de Dret Penal de l'ICAB

* La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la mateixa, s’enviarà a tots els i les inscrits/es una guia d’ajuda per tal de poder connectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir-hi. Amb la finalitat que es desenvolupi amb la màxima qualitat, us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels quals us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

** Finalment, us comuniquem que l'organitzador de la conferencia prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

PONENT:

· Ignacio Ramon de Fors. Magistrat de la Secció 5a de l’Audiència Provincial de Barcelona 

PREU:
DescripcióImport
Tots/esGratuït

Contactes