Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Curs ON-LINE: 'L'art de convèncer'

Curs ON-LINE: 'L'art de convèncer'
  • Data inici: 10-11-2020
  • Data finalització: 03-12-2020
  • Lloc: ON-LINE
  • Horari: Dimarts i dijous de 18 a 20:30 hores
Organitza: Comissió de Cultura de l'ICAB

Habilitats comunicatives de l’advocat/da als Jutjats i… Al Despatx!
Comunicació verbal i no verbal

CONTINGUT I OBJECTIUS:

Volem captar l’atenció i l’interès de qui ens escolta?
Aconseguir que faci el que volem i com volem que ho faci?
Obtenir informació fidedigna, detectar i gestionar actituds esquives…?
Ser part de la solució i no del problema?

Doncs aquí ho tenim!

Un curs dinàmic i participatiu, estimulant i innovador, dividit en dos blocs perfectament complementaris on s’hi reconeixen les habilitats que ja tenim i s’obtenen i interioritzen noves eines per a aconseguir una millora extraordinària de les nostres capacitats professionals.
El seu contingut ha estat adaptat a la nova cultura mixta de treball, presencial i online, generalitzada a arrel del fenomen Covid-19.

A més dels coneixements en Dret, com a advoctas i advocades les nostres habilitats comunicatives marquen la diferència i ens permeten assolir els nostres objectius a l’hora de negociar, dirigir, gestionar, entrevistar, assessorar, donar conferències o participar a debats, interrogar, informar i concloure a judici, en definitiva, quan tractem amb persones!

Fer arribar el missatge de forma eficaç, amb la confiança, l’entusiasme i l’actitud neccessàries amb un objectiu final: CONVÈNCER.
L’art de convèncer a les reunions o als equips, als clients o als demés operadors jurídics, inclòs a Sala!

Un curs dirigit a Advocats/des i professionals del Dret de totes les condicions i graus d’experiència, responsables de Despatxos i equips corporatius, pèrits i altres operadors jurídics.

PONENT: 

Ignasi Dalmases. Formador en Habilitats Comunicatives, Màster en Ecologia Emocional, Actor i Advocat

NOTA: Places limitades (grup màxim de 15 persones)

* La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la classe s’enviarà a tots/es els/les inscrits/es una guia d’ajuda per tal de poder connectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir. Amb la finalitat de que es desenvolupi amb la màxima qualitat us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

** L'organitzador de la conferencia prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

PREU:
DescripcióImport
Persones Associades 112,50€
DescripcióImport
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des 112,50€
DescripcióImport
No Col·legiats/des ICAB 150,00€

Contactes