Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Càpsula formativa: 'Eines claus de Gestió Fiscal per l’IRPF'

Càpsula formativa: 'Eines claus de Gestió Fiscal per l’IRPF'
  • Data inici: 10-05-2018
  • Data finalització: 10-05-2018
  • Lloc: Aula 74, 7a planta - c/ Mallorca, 283
  • Horari: de 16.00 a 20.00 hores
Organitza: SOOP (Servei d'Ocupació i Orientació Professional)

Objectiu: Que les persones participants entenguin els trets bàsics d’IRPF a través de casos pràctics amb els que trobin identificats.

Contingut: Actualitzin els seus coneixements en matèria d’IRPF, Estimació Directa Simplificada de l’IRPF, llibres de registres. Model 130 d’un/a professional amb retencions i d’un/a empresari/a individual. Estimació Objectiva (mòduls IRPF) Model 131 comparativa dels dos règims per tributar.

Ponent: Artur Gasch.

Inscripcions: Enviant-nos un e-mail a: empren@icab.cat confirmar-nos el vostre interès en aquesta acció formativa i, per formalitzar la teva inscripció i participació, és necessari, per temes de justificació davant la Generalitat, ja que és un programa subvencionat, que els usuaris/es accediu al web: CATALUNYA EMPREN clickant a “assessora't”. Us sortirà un formulari que hauríeu d’emplenar amb les vostres dades personals.

La inscripció serà efectiva un cop es rebi el formulari omplert de Catalunya Emprèn, així com es seguirà l’ordre d’inscripció fins omplir la sala.

PREU:
DescripcióImport
TotsGratuït

(*) Els col·legiats/des que tinguin contractat el Servei de formació i documentació tindran un descompte del 25% sobre el preu que s’aplicarà automàticament en el moment de formalitzar-se la reserva.

Contactes