Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Curs e-Learning sobre la iniciació al Dret de Marques. Edició maig 2018

Curs e-Learning sobre la iniciació al Dret de Marques. Edició maig 2018
  • Data inici: 17-05-2018
  • Data finalització: 28-06-2018
  • Lloc: Aula Virtual
  • Horari: Formació on-line
Organitza: ICAB

· Docència: Del 17 de maig al 28 de juny de 2018
· Organitzador: Comissió de Cultura de l'ICAB
· Horari: Durada 50 hores de treball per a l'estudiant
· Consultors: Mònica López Gómez. Advocada

Vivim envoltats de marques; la del cafè que prenem al matí abans de començar la nostra jornada, la de les nostres sabates, les de la roba que ens posem, la del cotxe que hem decidit comprar-nos, la del nostre telèfon mòbil d’última generació…

Però sabem què és exactament una marca i per a què serveix? O quins drets dóna? O quin és el potencial de les marques per a les empreses?

Aquest curs pretén donar resposta a aquests i d’altres interrogants, tot fent una introducció bàsica a l’apassionant món del dret de marques.

Bloc 1.-  Conceptes generals. Què és una marca? Quina és la seva funció? Tipus de marques

Bloc 2.-  Prohibicions absolutes de registre. Marques genèriques, marques descriptives. Vulgarització de la marca. Distintivitat sobrevinguda

Bloc 3.- Prohibicions relatives de registre. Drets de tercers

Bloc. 4.- Marques notòries i marques de renom.

Bloc 5.- Drets conferits i accions civils. Accions per infracció

Bloc 6.- Nul·litat i caducitat de la marca. La marca com a objecte de dret de propietat

Sessió presencial: resolució de dubtes i comentari de casos reals. Dia 5 d'abril

LA PLATAFORMA e-Learning ICAB

1. Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona us oferim aquest curs NO presencial, això implica que les persones que decidiu utilitzar aquest model teniu la motivació d’aprendre i exigeix distribuir el vostre temps per aconseguir un ritme de treball apropiat. També implica una bona dosi d’esforç, voluntat i, sobretot, constància.

2. Tot està pensat, doncs, perquè vosaltres mateixos us convertiu en protagonistes del vostre procés d’aprenentatge. Vosaltres trieu els dies, horaris, el ritme, la intensitat i el lloc de treball. Tota l’estructura de la Formació i els seus recursos estan a la vostra disposició.

3. Per tal de garantir un procés d’aprenentatge òptim, l’alumne cal que es connecti a la plataforma e-Learning (s’aconsella fer-ho diàriament) per participar de manera activa. Intervenir als debats i als fòrums, fer consultes, seguir l’avaluació contínua i el curs. D'altra banda, els professors consultors s’hi connecten diàriament, de manera que fan de guia del procés formatiu i estimulen l’aprenentatge.

4. Finalment, comentar que, evidentment, la qualitat de la Formació e-Learning mantidrà l'alt nivell habitual de les formacions que fem a l'ICAB, acomplint tots els requisits indispensables per tal d'acomplir la Norma ISO 9001, sistema de qualitat implantat a l’ICAB.

PREU:
DescripcióImportImport amb descompte*
Col·legiats ICAB col·legiats 330,00€ 247,50€
DescripcióImport
No Col·legiats ICAB 400,00€

(*) Els col·legiats/des que tinguin contractat el Servei de formació i documentació tindran un descompte del 25% sobre el preu que s’aplicarà automàticament en el moment de formalitzar-se la reserva.

Contactes