Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Càpsula formativa: 'Posada en marxa del negoci: tràmits i obligacions d’autònoms'

Càpsula formativa: 'Posada en marxa del negoci: tràmits i obligacions d’autònoms'
  • Data inici: 01-03-2018
  • Data finalització: 01-03-2018
  • Lloc: Aula 73, 7a planta de la seu de l'ICAB, c/ Mallorca, 283
  • Horari: De les 16h a les 20h
Organitza: SOOP

Objectiu general: A vegades pensem fer-nos Autònoms, però sabem el que això implica? Coneixem les repercussions que pot tenir-hi? Els tràmits a fer. Com es tributa al sistema i com es cotitza. Es resoldran dubtes com ara: què és un Autònom Dependent (TRADE), què és això dels mòduls o què és la estimació directa; quant es paga per ser autònom, on es fan els tràmits, s’hi ha bonificacions.

Contingut: Aspectes jurídics rellevants per a una persona treballadora autònoma. La fiscalitat de la persona treballadora autònoma. La regulació laboral del treball autònom. Contractació de personal: costos, bonificacions, etc.

Ponent: Ivan de San Nicolàs

Inscripcions:

enviant-nos un e-mail a: empren@icab.cat confirmar-nos el vostre interès en aquesta acció formativa i,

Per formalitzar la teva inscripció i participació, és necessari, per temes de justificació davant la Generalitat, ja que és un programa subvencionat, que els usuaris/es accediu al web: CATALUNYA EMPREN clickant a “assessora't”. Us sortirà un formulari que hauríeu d’emplenar amb les vostres dades personals.

La inscripció serà efEctiva un cop es rebi el formulari omplert de Catalunya Emprèn, així com es seguirà l’ordre d’inscripció fins omplir la sala.

PREU:
DescripcióImport
TotsGratuït

Contactes