Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

X Curs d'arbitratge on-line

X Curs d'arbitratge on-line
  • Data inici: 15-06-2020
  • Data finalització: 20-12-2020
  • Lloc: ON LINE
  • Horari: ON LINE
Organitzat per l'ICAB, el Col·legi d'Advocats de Màlaga, el Col·legi d'Advocats de València i el Col·legi de l'Advocacia de Biscaia.

El curs, organitzat pel Col·legi d'Advocats de Màlaga, el Col·legi d'Advocats de València, el Col·legi de l'Advocacia de Biscaia i el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), té com a finalitat oferir una formació específica sobre arbitratge, que permeti als/les alumnes que el cursin adquirir un coneixement en profunditat sobre aquesta via de solució de conflictes, dotant-los de les habilitats necessàries per intervenir com a lletrats/ades de part o com àrbitres en procediments arbitrals.

Aquesta activitat formativa és fruit de la col·laboració que mantenen entre sí els Col·legis esmentats, per al foment i difusió de l'arbitratge. Aquestes Institucions, amb dilatada experiència en aquest àmbit, són plenament conscients dels diversos avantatges que pot aportar aquesta modalitat de solució de conflictes i consideren primordial proporcionar una docència de qualitat que augmenti el coneixement d'aquesta matèria pels professionals jurídics.
 
Per altra banda, el curs té una orientació eminentment pràctica, facilitada pel quadre de professors/es que l'integren, tots ells coneixedors de la realitat quotidiana de l'arbitratge.

Es tracta, d'altra banda, de la desena edició del curs, precedida per tant de l'experiència consolidada i de l'èxit de les nou edicions anteriors.


ORGANITZACIÓ I ESTRUCTURA
El curs es desenvoluparà on-line.

Està format per deu mòduls, en els que s'analitzen les qüestions més rellevants de la matèria objecte d'estudi.

En el document que s'adjunta, podran consultar tota la informació completa relativa al curs: organització i estructura, dates, inscripcions i matrícula, beques, places disponibles, diplomes i informació complementària.

La coordinació técnica del curs correspon al Departament de Formació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València (Amparo Martínez – 96.394.45.78 – formacion1@icav.es). 

Es prega que totes les qüestions o dubtes relatives al curs o inscripcions, es remetin directament a formacion1@icav.es (96.394.45.78 - Amparo Martínez).

Sense perjudici d'això, els alumnes podran tanmateix contactar amb els departaments respectius dels Col·legis als quals pertanyin.
 

INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA
Fins el 10 de juny de 2020, a través de la pàgina web del Col·legi d'Advocats de València, a l'apartat de Formació/Oferta formativa.
 

PREU:
DescripcióImport
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des 450,00€

Contactes