Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Curs de Secretariat Jurídic on-line - Tirant lo Blanc

Curs de Secretariat Jurídic on-line - Tirant lo Blanc
  • Data inici: 20-02-2020
  • Data finalització: 01-07-2020
  • Lloc: on line
  • Horari: on line
Organitza: Comissió de Cultura de l'ICAB i Tirant Lo Blanc

PRESENTACIÓ DEL CURS:

En el context actual on la competència empresarial és cada vegada major i destacar enfront de la resta és cada vegada més difícil, es fa impensable concebre la prestació d'un servei d'assessorament jurídic de qualitat aliè al Secretariat jurídic, en tractar-se aquest d'un recurs humà fonamental dins de les empreses.

 A través d'aquest curs es pretén oferir una visió específica i completa al/la Secretari/a Jurídic/al fet que li permeti adquirir els coneixements bàsics per a garantir una millor eficàcia i rendiment del lloc de treball, en el qual tant empresa com qui vagi a exercir de Secretari/a surtin beneficiats.

El curs permet una formació específica i completa al/a la Secretari/a Jurídic/a mitjançant l'estudi i anàlisi de cinc mòduls: Mòdul General, Mòdul Administratiu, Mòdul Jurídic, Mòdul de Management i Modulo dinàmic d'Habilitats Comunicatives.

I tot això impartit per un equip de professorat plural i expert en la pràctica de la matèria que fomentarà la participació a l'aula virtual.


OBJECTIUS I ELEMENTS DIFERENCIALS:

La vocació del Curs és facilitar els coneixements i les habilitats necessàries al personal auxiliar de despatxos i empreses de l'àmbit jurídic per al desenvolupament de les seves funcions. La formació adquirida per l'alumne/a està orientada a proporcionar una millor integració en el lloc de treball en benefici del Secretari/a Jurídic/a i de l'empresa.

DURADA I DATA D'INICI:

70 Hores online.

Data d'inici : 20 de Febrer de 2020. 6 mesos

DIRIGIT A:

Col·laboradors i gestors administratius de despatxos d'advocats i departaments jurídics que desitgin obtenir una formació específic


METODOLOGIA I SISTEMA D'AVALUACIÓ:

 Hi haurà un control i connexió amb el professorat que vetllarà pel compliment dels objectius de cada mòdul formatiu per part de l'alumnat. El desenvolupament metodològic es durà a terme a través de la visualització de vídeos proposats, estudi de materials i realització d'un cas pràctic o qüestionari en finalitzar cada mòdul. Es mantindrà la comunicació directa amb el docent encarregat de cada matèria per via e-mail. L'avaluació de l'alumne/a serà continuada. En finalitzar cada mòdul els estudiants hauran de realitzar un test per a l'obtenció de la titulació del curs.


INSCRIPCIÓ MITJANTÇANT L'ENLLAÇ: https://formacion.tirant.com/tirant/pdfs/CTF00267.pdf

Documents

Contactes