Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Taller on-line: 'Redacció de Clàusules Informatives RGPD'

Taller on-line: 'Redacció de Clàusules Informatives RGPD'
  • Data inici: 07-07-2020
  • Data finalització: 14-07-2020
  • Lloc: ON-LINE
  • Horari: De 13 a 15 hores
Organitzen: Comissió de Transformació Digital de l'ICAB i Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l'ICAB

Aquest curs s'ofereix exclusivament en format on-line.  

* La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la classe s’enviarà a tots els inscrits una guía d’ajuda per tal de poder conNectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir-hi. Amb la finalitat que es desenvolupi amb la màxima qualitat, us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels que us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

** Finalment, us comuniquem que l'organitzador de la conferencia, prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

PROGRAMA

07-07-2020 El deure d’informar segons el RGPD i la LOPDGDD, les recomanacions de l’AEPD i l’EDPB.
Arnau Florensa. Advocat. 

09-07-2020 El deure d’informar a l’empresa (política de privacitat, treballadors i col·laboradors, videovigilància, monitorització, i regularització de consentiments amb els clients). 
Jesús Miguel Cativiela. Advocat

14-07-2020 Polítiques de privacitat per la recollida de dades a través de pàgines web i apps: consells pràctics a tenir en compte.
Carlos García Berned. Advocat.

PREU:
DescripcióImport
Persones Associades 25,00€
DescripcióImport
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des menys de 3 anys 25,00€
DescripcióImport
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des menys de 5 anys 35,00€
DescripcióImport
Col·legiats/des ICAB col·legiats/des mes de 5 anys 55,00€
DescripcióImport
No Col·legiats/des ICAB 85,00€

Contactes