Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

I Congrés Nacional d'Igualtat d'Oportunitats

I Congrés Nacional d'Igualtat d'Oportunitats
  • Data inici: 04-03-2020
  • Data finalització: 04-03-2020
  • Lloc: World Trade Center Barcelona. Moll de Barcelona s/n, edificio Este, 1a planta, Barcelona.
  • Horari: De 9:00 a 19:00 hores
Comitè organitzador: Igualia - Planes de Igualdad, Woman Forward.

Després de més de 12 anys de la publicació de la Llei Orgànica 3/2007 neix el I Congrés Nacional d'Igualtat d'Oportunitats, que es celebrarà a Barcelona el pròxim dia 4 de març de 2020.

Aquest Congrés neix amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre la importància de la igualtat d'oportunitats en les organitzacions. Pretén aclarir conceptes que s'han anat estructurant en el si de les empreses i donar extensió a les bones pràctiques que tant des de les diferents administracions com des de les pròpies empreses s'han anat introduint en el dia a dia de les organitzacions. Plans d'Igualtat, sistemes de gestió, comissions negociadores i comissions d'igualtat, negociació de diagnòstics, i la gestió de l'assetjament sexual i/o per raó de sexe a l'empresa, entre d'altres temàtiques de gran interès, passen després de 12 anys d'espera, a ser centre de debat.

El I Congrés Nacional d'Igualtat d'Opotunitats pretén ser un esdeveniment anual que aspira a ser referència en el sector, on es donen cita tant els/les professionals de la Igualtat, com les administracions, empreses i els agents socials de tot l'Estat.

Per a més informació i programa complet: https://congresoigualdad.org/