Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Agenda

Presentació i debat sobre els estudis sobre les condicions laborals i experiències personals de les dones professionals a Catalunya, i les dones advocades arreu del món

Presentació i debat sobre els estudis sobre les condicions laborals i experiències personals de les dones professionals a Catalunya, i les dones advocades arreu del món
 • Data inici: 26-03-2020
 • Data finalització: 26-03-2020
 • Lloc: Pati de Columnes de l'ICAB (Mallorca 283)
 • Horari: De 19.00 a 21.00 hores
Organitza: Comissió de Dones Advocades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i Law Society of England and Wales. Formació en Dret orientada a advocats/des i altres professionals.

Presentació, reflexions, i debat sobre:

 • Presentació del treball de recerca sobre les condicions laborals i experiències personals arreu del mon de les JURISTES, en la seva condició de dones, que porta a terme “The Law Society of England and Wales”, des de 2018 en els 5 continents.
 • Presentació del treball de recerca de la Associació Intercol·legial sobre les condicions de les dones PROFESSIONALS a Catalunya.

PRESENTA:

Mª Eugènia Gay, Degana de l’ICAB.

PONENTS:

Lizzette Robleto, Manager del Departament Internacional de la “Law Society of England and Wales”.

Anna Parès, Representant del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. Vicepresidenta de la Comissió de Dones de l'Associació Intercol·legial.

MODERA:

Andrea Accuosto, membre de la Comissió de Dones de l’ICAB, i de la Comissió de Dones de l'Associació Intercol·legial.

CLAUSURA:

Teresa Blasi, Presidenta de la Comissió de Dones de l’ICAB

PREU:
DescripcióImport
Tots/esGratuït

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissions
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat